FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Egor Keed a provocat un scandal, în prima zi de filmări a proiectului Vocea Rusiei Junior: „Și această persoană va lucra cu copiii?"

Marți, 2 februarie s-au început filmările noului sezon „Vocea Rusiei Junior”. De data aceasta, mentoratul a fost luat de Basta, Svetlana Loboda și Egor Kreed, în vârstă de 26 de ani, care nu participaseră niciodată la acest proiect. Publicului nu i-a plăcut ideia că artistul să ocupe scaunul juratului și, după cum sa dovedit, nu în zadar, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusă.

Chiar în prima zi de filmări, artistul a ajuns în centrul unui scandal. Kreed l a postat pe Instagram o serie de fotografii din cadrul proiectului „Vocea Rusiei Junior” și într-una dintre fotografii nu a găsit nimic mai bun decât să arate un gest indecent cu mână, la cameră.

Fanii proiectului au fost îngroziți. „Și această persoană va lucra cu copiii?!” – s-au indignat, dezlănțuind un val de comentarii indignate despre Egor. În story, artistul făcea glume și afirmând că va învăța tinerii artiști exact astfel de lucruri. Cu toate acestea, în cele din urmă, rapperul a trebuit să țină cont de nemulțumirea publicului și să înlăture cadrul provocator: acesta a înlocuit imaginea cu una în care stă așezat într-un scaun roșu și arată din mâna o armă.

Apropo Kreed a fost criticat nu doar de spectatori, dar și Ivan Urgant, care a luat în râs participarea lui Egor la acest proiect. În emisiune sa, prezentatorul TV a remarcat că artistul va fi un „bun mentor”, pentru că „nu este scris nicăieri că în juriu trebuie să lucreze oameni care se precep în muzica”.


FEB 3, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...