FRESH
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...
Încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra: Un bărbat, ...

Emilian Crețu vrea copil, dar NU DE LA IUBITĂ „Aș apela la mamă surogat”

Actorul Emilian Crețu recent într-un interviu pentru Dorin Galben a mărturisit că vrea copil și anume doi gemeni. Specificând că ar apela la o mamă surogat, scrie SHOK.md.

„Deja este o vârstă onorabilă, 33 de ani, bine, pentru un bărbat nu este o problemă să ai un copil şi la 40 de ani. Am zis că sunt în proces, în sens că în gândul meu deja se aranjează foarte bine, uşor sunt pregătit pentru a deveni tată, chiar dacă o să am sau nu o iubită. O voi avea, foarte bine, n-o să am, foarte bine, nu ştiu, lucrurile se întâmplă de la sine. Dar în ultima perioadă mă gândesc tot mai mult că, uşor, uşor, ar fi timpul să am un copil sau doi. Eu îmi doresc foarte mult doi copii, gemeni”, a spus Emilian.

„Mă gândeam la gemeni, prietenă nu am, normal că, mamă surogat. Pentru Moldova asta o să fie Doamne fereşte. De ce nu? Eu cred că e o chestie normală, în cazul în care eu nu vreau acum să mă însor, dar un copil vreau. Să faci cu cineva un copil şi să ţi-l dea e imposibil. Nu ştiu, iarăşi, lucrurile o să se întâmple de la sine. Da, sunt clinici unde se achită, unde este totul legal, transparent, dar despre acest lucru este încă prematur să vorbim. Este ca o idee.”

Actorul a mai adăugat că, dacă ar fi tată, ar educa la copiii săi umanul: „Om să fie, este foarte important. Copilul meu trebuie să trăiască într-o societate sănătoasă şi să accepte tot ce se întâmplă și să nu critice. Uman, dacă o să moştenească asta de la mine, eu o să fiu cel mai fericit.”

Dea asemenea Emilian a mai mărturisit că şi-ar dori foarte mult să adopte şi un copil, pentru a-i oferi tot şi a-i schimba viaţa radical.

SHOK.md


OCT 23, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...