FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Emoționant și frumos! Lili Lozan și-a felicitat marea sa dragoste

Lii Lozan este în culmea fericirii! Astăzi, soțul său își aniversează ziua de naștere. Cu această ocazie prezentatoarea TV a afișat pe o rețea de socializare un mesaj de suflet, pentru marea sa dragoste, scrie SHOK.md.

Data de astăzi reprezintă o ocazie specială pentru celebrul cuplu, deoarece soțul prezentatoarei, Adrian își celebrează astăzi ce-a de-a 39-a aniversare. Lili a ales să marcheze momentul printr-o declarație de dragoste pentru soțul ei. 

Lili a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care sunt prezenți ce-i mai importanți bărbați din viața ei, și anume: băiețelul și partenerul de viață.

„Anul asta ai devenit TATĂ, iar această nouă ipostază te prinde de minune. Ce bine, eu am doua iubiri, doi Adriani! Sunt fericită că te pot felicita anume așa și îți zic cu toată sinceritatea că ești și cel mai bun tătic, te iubesc! ”, a scris prezentatoarea.

Bineînțeles, că pe lângă acest mesaj, prietenii, dar și fanii au ținut să îi ureze și ei toate cele bune, publicând mesaje de suflet.


DEC 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...