FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Ești fan al muzicii pop, rock sau hip hip? Vino la TRIMFest și susține interpreții independenți

TRIMFest 2020 este un eveniment care tinde să devină o tradiție și își propune ca scop să susțină artiștii independenți din Republica Moldova, scrie SHOK.md.

Trei scene: pop, rock și hip hip. Doar muzică de autor, doar dispoziție bună și doar din suflet!

Tu alegi care artist / scenă vrei să susții! Vei avea trei boxe la intrarea evenimentului, câte una pentru fiecare scenă. Iar pe teritoriul festivalului, vor fi boxe cu numele fiecărui artist care va evolua pe scena respectivă. Poți dona atât bani, cât și biletul tău de intrare. Biletul va avea valoarea exactă a costului lui. Suma acumulată în cele trei boxe generale, va fi împărțită pentru fiecare artist, în măsură egală, care va avea prestația cu durata de 25 min și mai mult. Boxele cu numele artiștilor vor fi înmânate fiecărui dintre ei, indiferent de durata prestației.

Surprizele nu se termină. La acest eveniment va fi un oaspete din România care va da o lovitură bombă cu noul său proiect.

Toboșarul proiectelor muzicale GrasuXXL/ GuessWho/ WhatsUp va veni în premieră și pentru el, cu un proiect inedit – DrumDj. Adică prima lansare (chiar și pentru România) a proiectului se va întâmpla pe scena noastră.

Evenimentul este în aer liber, iar pentru o protecție sigură e nevoie de respectare cu strictețe a restricțiilor.

Este un eveniment în aer liber, însă suntem în perioada #COVID19, de aceea rugăm insistent să cooperăm pentru a respecta cu strictețe normele de protecție a sănătății.

Accesul fără mască de protecție este strict interzis.

SHOK.md


SEP 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII