[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(FOTO) IMAGINI PROFUNDE! Nicolle Trifan știe cum să ÎNFIERBÂNTE imaginația ...
Elena Parpauț despre REÎNTINERIREA VAGINULUI! În ce constă procedura ...
Deea Maxer a pozat în costum de baie la 9 luni de când a născut. Fanii ...
O mică vacanță într-un loc mai PUȚIN OBIȘNUIT! Rodica Ciorănică: „Luam ...

EXCLUSIV. Și-au ținut relația în secret aproape 2 ani! Ce surpriză i-a pregătit business trainerul Alex Bordea iubitei sale, de ziua ei

Alina Zbancă, alături de iubitul său, Alex Bordea

Formează un cuplu de aproape doi ani, dar abia acum și-au afișat relația. Alina Zbancă, omul care face imagine pentru MAI, se iubește cu fondatorul Angry Business, Alexandru Bordea, care i-a organizat o sărbătoare de poveste, în acest weekend, de ziua ei. Cum și-a petrecut ziua specială, dar și ce planuri de viitor fac, Alina a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Shok.md.

Alina Zbancă a împlinit, sâmbătă, frumoasa vârstă de 30 de ani, iar iubitul i-a pregătit o surpriză nemaipomenită, de poveste, cum ne-a relatat ea: „Alex a organizat sărbătoarea. Eu nu am știut decât ora și locația. Au fost prezenți cei mai apropiați oameni. Colegi de serviciu și prieteni. Am fost surprinsă de culoarea evenimentului, albastrul cerului, (preferata mea). Alex a avut grijă să organizeze nu o zi de naștere, dar o adevărată poveste. My blue day – așa am numit-o”.

Alina spune că a rămas cu adevărat impresionată, deoarece, „de regulă, m-am obișnuit să fac totul cu mâinile mele. E primul eveniment organizat pentru mine, fără implicarea mea. A fost cu adevărat o sărbătoare a inimii. Nu număr anii, dar oamenii pe care am norocul să-i cunosc și chiar dacă pandemia nu a permis să fim mulți, frumusețea și bunătatea lor m-au impresionat”.

„Mi-au fost alături oamenii dragi, am reușit să adunăm la o masă mică oameni din toate domeniile, cei care sunt cea mai mare bogăție pe care am adunat-o până la 30 de ani. Sunt recunoscătoare lor, pentru ceea ce fac și sunt, pentru lumina pe care au adus-o cu ei și energia care mă va ajuta să merg înainte cu încredere. Minunile există datorită lor ”, ne-a mărturisit Alina.

Cât despre relația pe care au ținut-o în secret până acum, Alina spune că Alex este bărbatul care a învățat-o să fie „mai femeie” și care a acceptat să fie cu un om al contrastelor, cu riscul că nu va fi ușor, dar adevărat: „Ne-am cunoscut acum aproape 2 ani, în activitate. El și-a dorit un interviu cu ministrul Jizdan, eu eram consiliera lui. Am realizat produsul respectiv și am înțeles că din acel moment, nimic nu va fi la fel. Știe Dumnezeu pe cine ne aduce în cale. Da, construim împreună și asta e cu adevărat frumos”.

Alina a acceptat să ne ofere, în exclusivitate, și poze de la frumosul eveniment, iar în imagini se vede cu cât gust și delicatețe i-a pregătit iubitul surpriza, pentru a o face să se simtă cu adevărat specială.

Echipa Shok.md îi urează Alinei un sincer la mulți ani fericiți și multe realizări frumoase alături de dragostea sa!


IUL 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...