[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

De multe ori s-a auzit expresia “vârsta este doar o stare de spirit” și se pare că nu este o minciună. Cel puțin în cazul părinților celebrei artiste Angela Rusu (46 de ani). Tatăl ei are 72 de ani și s-a căsătorit cu o femeie superbă, în vârstă de 31 de ani, care i-a dăruit un băiețel în urmă cu trei ani, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

De viață trebuie să te bucuri și să o trăiește fără bariere impuse de celebra întrebare “dar ce-o zice lumea?”. După asta se ghidează solista de folclor Angela Rusu, care a fost și ea criticată de unii, apreciată de alții pentru alegerile pe care le-a făcut. A ajuns însă la concluzia că cel mai important este să fie fericită și nu să trăiască gândindu-se că faptele îi vor fi judecate.

După 3 mariaje eșuate, Angela radiază acum lângă Marius

După trei sarcini pierdute, trei mariaje eșuate, artista de muzică populară l-a întâlnit pe Marius Moldovan, un bărbat chipeș, mai tânăr cu câțiva ani decât ea, care o respectă și o face fericită de zece ani încoace. Acum este liniștită cu familia ei și se bucură și pentru faptul că tatăl ei, pe care îl divinizează, este liniștit și are și el o familie frumoasă.

Domnul Rusu are 72 de ani, însă verva pe care o are este comparabilă cu a unui bărbat de 40 de ani. Face sport, are un caracter puternic, este un bun businessman și are o minte brici, așa cum îi place Angelei să îl descrie. Când a ars ballroom-ul în care investire 650.000 de euro, domnul Rusu a ajutat-o pe fiica sa și a îmbărbătat-o, spunându-i “lasă tată, că se fac la loc. Tu să fii sănătoasă”.

Angela are un frățior de trei ani

Dacă vă întrebați de unde atâta tonus, ei bine soția tinerica ar fi de vină. Tatăl Angelei s-a căsătorit cu Loredana, o frumoasă asistentă medicală, care are 31 de ani. A întâlnit-o în clinica din Gherla unde Mihai Rusu mergea pentru controale de rutină, iar de atunci au rămas împreună și au un băiețel superb, pe nume Denis, în vârstă de trei anișori, care le umple sufletul de bucurie.

“Tata este forță, ca să zic așa. Eu îl respect foarte mult și e genul de bărbat care știe să se comporte cu o femeie și să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soție bună și au un copil tare reușit. Mă bucur și eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit”, a spus Angela!

sursa: click.ro


IUL 15, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...