FRESH
(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ...
Cât de sexy este Nicole Scherzinger la 42 de ani! Artista arată fenomenal ...
Tom Cruise a „angajat” roboţi anti-Covid-19 pe platoul de la Misiune ...
Horoscop 17 ianuarie 2021. Ziua vine cu multe provocări, în special ...

EXCLUSIV! Dan Negru a dezvăluit secretul unui mariaj de 15 ani

Dan Negru este extrem de discret când este vorba de familie, dar totuși în cadrul unui interviu pentru VIVA, prezentatorul TV a dezvăluit secretul unei familii fericite, scrie SHOK.md.

Dan Negru este căsătorit de aproape 15 ani cu mama celor doi copii ai săi și are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Prezantatorul a cunoscut-o pe Codruța încă de pe timpul studenției.

„Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”

Dan a dezvăluit despre cel mai important eveniment, nunta cu soția lui: „Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”.

Provocat să povestească unul dintre momentele grele din viața de soț, respectiv de tătic, prezentatorul de la Antena 1 a evitat într-un mod elegant răspunsul: “Am o memorie care uită lucrurile urâte, asta m-a şi salvat, pentru că nu am purtat ranchiună unora care mi-au pus piedică şi, după o vreme, am uitat definitiv că au încercat să-mi pună piedica aia… E bună memoria de peşte, îți dă un soi de bucurie a vieții după fiecare necaz”, a amai povestit prezentatorul pentru VIVA.


IAN 12, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...