FRESH
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...
Britney Spears manifestă un comportament anormal „Are nevoie de ajutor” ...
(foto) INCENDIARĂ! Antonia: ”După 31 de ani și trei copii născuți… ...

Face o familie cu una din fostele sale studente! Dezvăluiri din viața actorului Anatol Durbală

Actorul Anatol Durbală face o familie cu una dintre fostele studente, iar recent în cadrul emisiunii „NUD” de Daniela Burlaca, a mărturisit despre cum a ajuns să creeze o familie cu ea, dar și despre faptul dacă e dragostea vieții lui sau nu, scrie SHOK.md.

„Eu mă simt un om necăjit la capitolul ăsta. Eu înțeleg că poate dintr-o parte asta arată așa ca un tânăr frumos pe cal care în stânga și-n dreapta, dar eu nu sunt nici tânăr, nici frumos, nici pe cal și nici în dreapta și nici pe sabie și nici cu nimic. Eu am avut patima, neatenția, față de mine însumi, de a mă îndrăgosti în general în această muncă. Dar am avut, da, două cazuri când n-am putut să separ meseria de sentimentul meu personal. Intenționat niciodată acele studente nu erau favorizate, dar eu nu exclud, că în mod firec când îți place un om, sau când îți place un scaun, o masă, un peisaj, vrei nu vrei, atunci când muncești tu, când tu faci asta, normal că frumosul îl evidențiezi”, a mărturisit actorul.

„Eu așa tare mă tem de cuvântul ăsta dragoste și iubire. Eu l-am spus foarte rar, aproape deloc. Am avut grijă să nu-l spun, pentru că îmi ziceam „măi da de unde știi că asta-i dragoste” și nu mi-am zis mie însumi că eu iubesc femeia asta sau asta, foarte mult timp și mi-am zis-o mie, de vreo 4 sau 5 ori în viață, unele dintre ele le-am regretat că acuma eu sunt extrem de rezervat la această formulare. Eu bănuiesc că da, am găsit dragostea vieții mele, numai că, dacă e să vorbim filozofic la capitolul dragoste, trebuie să separăm dragoste de familie, nu în sensul că în familie nu neapărat să fie dragoste, sau dragostea nu neapărat să fie familie, mie mi se par firești când una trece în alta. Dar familia este un mecanism, este o piloramă, gândită extraordinar pentru a distruge dragostea, pentru că a fi atât de aproape de un om zilnic, riscul este foarte mare să te transformi în el și el în tine, adică iarăși venim la această omogenizare, devii un tot întreg. Și eu nu cred că asta e bine. Atunci când în familie se distrug individualitățile, este foarte greu să păstrezi această flacără, de aceeia dacă vorbim de dragoste în familie necesită o capacitate de a administra familia în așa fel, ca să nu distrugi dragostea”, a mai adăugat Anatol Durbală.

SHOK.md


SEP 15, 2020


COMENTARII