FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Faimosul wrestler John Cena și iubita lui s-au casătorit în mare secret! Cine i-a furat inima actorului! / FOTO

Bucurie mare pentru fanii celebrului wrestler John Cena! Actorul și frumoasa lui iubită au decis să se căsătorească, lucru pe care au preferat însă să-l țină secret. Iată detaliul care i-a dat de gol, dar și mai important, cum arată tânără care i-a furat inima starului internațional, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

John Cena trăiește de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste alături de Shay Shariatzadeh. Se pare că lucrurile merg ca pe roate între cei doi, astfel că aceștia au hotărât să treacă pasul cel mare în relația lor și să se căsătorească.

John Cena și Shay Shariatzadeh s-au mișcat destul de repede, având în vedere faptul că se cunoșteau de mai puțin de doi ani. Aceștia au spus cel mai sincer „DA” din viața lor în cadrul unei ceremonii organizate în Florida, în urmă cu câteva zile, mai exact pe 12 octombrie.

Starul internațional și-a ținut ascunsă o bună vreme relația cu superba lui parteneră. Zvonurile legate de cei doi au apărut în presa din străinătate încă din martie 2019, dar John Cena a hotărât să se afișeze alături de Shay Shariatzadeh abia în luna octombrie.

Iubita actorului s-a afișat cu inelul pe deget

Fanii și-au dat seama că între ei este doar miere, tânăra fiindu-i mereu alături actorului, la fiecare premieră de film. Una dintre cele mai frumoase apariții a fost cu ocazia peliculei „Dolittle”, atunci când cei doi s-au sărutat pe covorul roșu.

Surpriza reală a fost la o săptămână de la acea premieră de film, atunci când Shay a fost surprinsă de paparazzi purtând un inel pe deget.

„Avea un inel cu o piatră imensă! Se țineau de mână când i-am observat”, susținea atunci o sursă pentru E! News.

Înainte de a forma un cuplu cu iubita lui actuală, Shay Shariatzadeh, actorul a fost împreună cu Nikki Bella. Cei doi au fost chiar și logodiți, însă au decis să urmeze drumuri separate în viață, acum doi ani, în mai 2018.

sursa: spynews.ro


OCT 17, 2020


COMENTARII