FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut calculele greşit, că nu “toţi sunt la fel”, vă simţiţi pierdute”

Gabriella Nastas este foarte activă pe rețelele de socializare. De fiecare dată își încântă urmăritorii cu subiectele ei, curajoase și pe alocuri intime. Artista și-a expus recent părerea despre „femei și sex”, scrie SHOK.md.

Frumoasa bloggeriță consideră că multe dintre femei au opinii total greșite despre barbați, cred că sexul este cheia spre inima. „Asta e problema cu unele femei. Credeţi că sexul e cheia pentru a ţine un bărbat alături, iar când vă daţi seama că aţi făcut calculele greşit, că nu “toţi sunt la fel”, vă simţiţi pierdute.
Eu le împart în două mari categorii…sunt și excepţii, dar despre a 3-a categorie vorbim alta data !

1.FEMEILE VAMPE – femeile sigure pe ele, care ştiu că atunci când merg pe stradă său intră într-o încăpere bărbaţii le dezbraca din priviri şi se excită numai la gândul că le-ar putea avea fie chiar şi pentru o noapte. Ele sunt femeile trofeu, care se complac în ipostaza asta şi pe care masculii plini de ei le ţin la braţ cu aceeaşi mândrie cu care ar purta un Rolex. Femeile astea sunt și transmit SEX.

2.FEMEILE EMOȚIE … femeile dulci pe care bărbaților le place să le aiba în preajmă, femei sensibile, care ştiu să ofere şi care nu aşteaptă de la barbati mai mult decât pot oferi. Şi pot oferi mult…mai ales iubire….
Ele nu sunt neapărat mai puţin atrăgătoare, dar registrul lor sufletesc este cu totul altul, sunt calde, afectuoase, sunt femei care funcţionează cu iubire , emoție…femei care vibrează la o simplă mângâiere sau la un gest frumos.
Femei care aduc ORGASM sufletului .

Totodată ele sunt naivele care aşteaptă ca bărbatul să se îndrăgostească de sufletul lor, care îşi impun limite şi nu trăiesc clipa alături pentru că aşteaptă momentul perfect. In timp ce vampele trăiesc clipa, plăcerea și se bucura de moment….”, a notat aceasta pe pagina ei de Instagram.


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...