FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Fericire de proporții în familia milionarului Gianluca Vacchi! Iubita lui a născut!: „Ea este cu noi” FOTO//

Bucurie mare în viața cuplului Gianluca Vacchi-Sharon Fonseca! Iubita milionarului a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar fanii au fost în extaz la vederea primelor imagini cu micuța Blu Jerusalema, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Gianluca Vacchi și iubita lui sunt în culmea fericirii, după ce astăzi a venit pe lume primul lor copil! Sharon Fonseca a născut o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele de Blu Jerusalema Vacchi. Marele anunț a fost făcut de fericiții părinți, copleșiți de emoții.

Milionarul, în vârstă de 53 de ani, a devenit astăzi un mândru tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil. Gianluca Vacchi a imortalizat momentul și a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița lor, de la spital.

Cuvintele transmise de controversatul afacerist i-a emoționat pe fani, care i-au copleșit pe cei doi cu urări și felicitări.

„Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți.”, a transmis Gianluca pe Instagram.

Cu câteva zile înainte de marele eveniment, milionarul a postat pe rețelele de socializare o fotografie nud cu iubita lui, în care burtica de gravidă se vedea în toată splendoarea ei. Alături de imaginea superbă, fericitul tătic a postat și un mesaj emoționant, dedicat partenerei sale.

„Acum știu de ce am așteptat atât de mult. Viața a avut un dar special pentru mine: tu și fiica noastră. Nu am cuvinte care să explice cea mai profundă senzație din întreaga mea viață și vreau să dedic acest moment de bucurie și de viață nouă memoriei tatălui meu și sunt sigur că acum este profund mândru de femeia pe care am avut privilegiul să aleg să merg pe această frumoasă cale. Mulțumesc Reginei mele. Fiica noastră va avea cea mai incredibilă mamă din această lume. Te iubesc”, a scris Gianluca.

Gianluca Vacchi este printre cei mai controversați afaceriști din lume. Milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui. Stilul de viață petrecăreț și extravagant, dar și averea colosală de care dispune l-au adus pe Vacchi în centrul atenției.

sursa: spynews.ro


OCT 28, 2020


COMENTARII