FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul în ultima zi de președinție a tatălui său

Bucurie mare în familia lui Donald Trump. Tifanny Trump a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Michael Boulos. Logodna a fost anunțată chiar în ultima zi în care tatăl ei a ocupat funcția de președinte a Statelor Unite ale Americii, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Frumoasa blondină, în vârstă de 27 de ani, a anunțat logodna cu iubitul ei milionar, dar și cu 4 ani mai tânăr, Michael Boulos, pe rețelele de socializare. Surse ale celor doi susțin că cererea în căsătorie ar fi avut loc săptămâna trecută în Grădina de Trandafiri de la Casa Albă. Tifanny Trump a postat o fotografie alături de iubitul ei, urmată de o descriere emoționantă, care a topit inimile admiratorilor.

„A fost o onoare să sărbătoresc multe evenimente, ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici, la Casa Albă, dar niciuna nu este la fel de specială ca logodna mea cu Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următoarea etapă!”, a scris Tifanny într-un mesaj pe Instagram, alături de o poză cu ea și Boulos.

De asemenea, iubitul ei a postat aceeași imagine alături de frumoasa fiică a fostului președinte SUA, Donald Trump. Tânărul milionar, de 23 de ani, i-a declarat dragostea viitoarei sale soții pe rețelele de socializare.

„M-am logodit cu iubirea vieții mele! De-abia aștept următoarea etapă împreună.”, a scris Michael Boulos.

Tiffany Trump și logodnicul ei s-ar fi cunoscut în anul 2018 în clubul actriței Lindsay Lohan din Mykonos, Grecia. Fericitul cuplu a petrecut sărbătorile de iarnă care tocmai au trecut la Casa Albă, alături de familia viitoarei mirese, dar și cu părinții milionarului.

Blondina este singura fiică a lui Donald Trump, împreună cu fosta sa soție Marla Maples. Frumoasa Tiffany a urmat studiile celor mai bune școli și a absolvit Facultatea de Drept din Georgetown anul trecut.

Cu toate că este fiica fostului președinte SUA, blondina nu s-a arătat foarte interesată de politică. Cu toate acestea, a impresionat vara trecută cu un discurs bine structurat pe care l-a ținut în cadrul Convenției Naționale Republicane.


IAN 20, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII