FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Fiica Monicăi Bellucci, de-o frumusețe ieșită din comun. Cât de mult seamănă Deva cu mama ei!

Așchia nu a sărit departe de trunchi. Fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel, Deva, este la fel de frumoasă ca mama ei și foarte talentată, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

La doar 15 ani, Deva Cassel a devenit imaginea parfumului Dolce Shine impresionand cu infatisarea sa unica. Desi a atras atentia mai multor agentii de modelling, Monica Bellucci insista ca scoala ramane cea mai importanta pentru fiica sa.

“A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la școală. Și-a dorit să încerce această experiență și a profitat de șansa care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-și demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulții și că poate gestiona o posibilă carieră”, a spus frumoasa actriță intr-un interviu.

Anul trecut, Deva și-a făcut debutul de fotomodel la Saptamana Modei din Milano, pășind pe podium alături de mama sa.

Chiar dacă experiența i-a prins bine, Monica a specificat că își dorește ca Deva să se bucure de viața de adolescentă: “Vreau să-și continue studiile și să experimenteze greutățile și frumusețea de a fi adolescentă”, a incheiat Bellucci.

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Ea are o soră mai mica, pe Leonie, alături de care a stat în izolare în Țara Bascilor.

Cu toate că cele trei locuiesc împreună în Paris, Monica a decis să se mute împreună cu fetele mai aproape de tatăl lor celebru. Ele l-au putut vizita pe Vincent, fără a încălca regulile specifice pandemiei.

Actorul francez în vârstă de 54 de ani este acum recăsătorit cu Tina Kunakey, o frumoasă actriță care i-a dăruit încă o fiică.

sursa: peroz.ro


AUG 5, 2020


COMENTARII