FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Fiul lui Beckham, fotograf personal pentru logodnica fotomodel! Cei doi au început pregătirile de nuntă

Bat clopote de nuntă în famila Beckham! Cel mai mare dintre copiii fotbalistului britanic David Beckham a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa în urmă cu aproximativ o lună. De atunci, Brooklyn și aleasa inimii sale nu ratează nicio ocazie de a-și afișa iubirea, scrie SHOK.md, cu referire click.ro.

Fac risipă de gesturi tandre în public și își scriu mesaje duioase, apreciate de mii de admiratori din întreaga lume. De această dată,Brooklyn și-a pus la contribuție viziunea artistică și a imortalizat-o pe logodnică lui în ipostaze sexy.

Brooklyn Beckham și logodnica sa, cu patru ani mai  mare, sunt mai îndrăgostiți ca oricând și nu se feresc să își afișeze sentimentele în mediul online. Fotografiile cu ei doi, dar și mesajele de dragoste nu încetează să apară în fiecare zi pe conturile lor personale de socializare. Brooklyn pare să fie în al nouălea cer de fericire, iar fotomodelul Nicola Peltz apreciază gesturile de afecțiune pe care le primește din partea celui care îi va deveni soț curând.

Este un lucru cunoscut faptul că Brooklyn este pasionat de fotografie. Tânărul și-a pus la contribuție talentul pentru a capta frumusețea viitoarei sale soții. Îmbrăcată într-o rochie neagră, minisculă, Nicola a pozat dezinvoltă în fața lui Brooklyn. Rezultatul a fost unul pe măsură, iar instantaneul a fost lăudat de internauți.

Nicola Peltz provine dintr-o familie înstărită

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este actriță. Aceasta a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. Nicola Peltz provine dintr-o familie cel puțin la fel de înstărită. Proaspătă logodnica a lui Brooklyn e fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar frumusețea a moștenit-o de la mama Claudia Heffner, fost fotomodel.

sursa: click.ro


AUG 4, 2020


COMENTARII