FRESH
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...
Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Taurul își va corecta greșelile ...
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă

Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile din Dallas. Cum a fost salvat

Dependenţa de droguri ajunge să distrugă vieţi. Chiar şi atunci când vorbim de persoane celebre, care au gustat din viaţa privilegiată, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Este vorba despre baschetbalistul american de 37 de ani Delonte West, care a activat chiar şi în NBA, la echipa Mavericks, în sezonul 2011-2012. Ei bine, în luna septembrie, o fotografie cu acest fost star NBA care cerşea pe străzile oraşului Dallas a devenit virală pe internet, multora nevenindu-le să creadă în ce stare a ajuns fostul atlet. 

Sportivul se luptă cu tulburarea bipolară încă din anul 2008 şi, în plus, a devenit dependent de droguri, lucruri care l-au adus în situaţia de a locui pe străzi, în ciuda faptului că West are o familie: este căsătorit şi tatăl a doi copii. West a câştigat peste 16 milioane de dolari în timpul carierei lui de nouă ani în NBA, una care s-a sfârşit în 2012, pe când acesta avea 28 de ani. 

Nu se ştie cu exactitate când a ajuns sportivul pe străzi, însă se speculează că acest lucru se întâmplă încă de acum patru ani, în ciuda faptului că familia sa a încercat din răsputeri să-l convingă să se interneze pentru a trata dependenţa care l-a distrus.

Spuneam că acest caz ar putea avea un deznodământ fericit deoarece Delonte a acceptat, într-un final, acest ajutor, după intervenţia fostului boss al echipei Dallas Mavericks, Mark Cuban, care s-a întâlnit cu tânărul la o benzinărie Texas şi i-a propus să îi plătească spitalizarea la o clinică de dezintoxicare. Fostul star NBA a acceptat oferta acestuia şi a început programul de recuperare la o clinică din Florida. 

Mai mult, se pare că lucrurile merg bine pentru acesta, dacă e să ne luăm după fotografia postată de salvatorul lui, la începutul lunii octombrie, în care West apare la un program de echitaţie din cadrul clinicii, arătând mult mai bine şi mai întremat. 

sursa: okmagazine.ro


OCT 20, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...