FRESH
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...

(foto) Adela Popescu a publicat prima poză cu burtica de gravidă

Adela Popescu recent a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Iar acum a publicat prima poză cu burtica, scrie SHOK.md.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și familia sa se află în această perioadă în vacanță în Maldive.

 Pe intagram Adela a publicat o imagine în care își arată burtica de gravidă. „Dar ce avem noi aici?”, a scris vedeta în dreptul imaginii în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare neagră.

Radu Vâlcan a explicat și cum au reacționat cei doi băieți ai lui și ai Adelei Popescu în momentul în care au aflat că în familie mai vine un bebeluș, scrie tacataca.prosport.ro.

„Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a dezvălui prezentatorul TV.

Acesta a comentat și pe marginea decizie Adelei Popescu de a stat acasă în această perioadă, renunțând să mai apară la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a afirmat Radu Vâlcan.

foto: tacataca.prosport.ro.
foto: tacataca.prosport.ro

IAN 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII