FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

FOTO Adelina Pestrițu, petrecere la piscină pentru fiica ei. La doi ani, Zenaida e sărbătorită cu fast de vedete din showbiz

Recent a fost zi de sărbătoare pentru Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Micuța lor, Zenaida a împlinit doi ani. Părinții i-au organizat o petrecere pe cineste, cu o multitudine de baloane colorate. Nu au lipsit cadourile și nici partenerii de joacă, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit recent ziua de naștere a fiicei lor, Zenaida. Condițiile speciale impuse din cauza pandemiei de coronavirus i-au împiedicat să organizeze o petrecere amplă, cu mulți invitați, însă părinții au găsit o soluție pentru ca aniversarea să fie una de neuitat.

Echipați cu răbdare și multă atenție, nu au lăsat nimic la voia întâmplării, iar locul ales a fost unul cu un decor de poveste, demn de o prințesă. Familia și prietenii au sărbătorit-o pe Zenaida la o piscină.

Baloane gigante de culoare roz, jucării de pluș supradimensionate, un cort în care au fost așezate cadourile, acestea au fost ingredientele care au făcut ca ziua Zenaidei să fie una memorabilă. Tematica petrecerii pare să fi fost inspirată de celebrul personaj de desene animante Minnie Mouse.

De la aniversare nu au lipsit invitații, buni prieteni ai părinților. Printre cei care au participat s-au numărat Elena Băsescu și copiii ei. Fata fostului președinte Traian Băsescu s-a asortat cu fiica sa, ambele purtând culoarea roz. În ceea ce o privește pe Adelina, ea a optat pentru o rochie albă, lungă până la nivelul solului.

Adelina a postat pe pagina personală de Instagram o serie de fotografii de la petrecerea fiicei, iar prietenii i-au transmis Zenaidei cele mai bune urări.

Semnificația numelui Zenaida

Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și Virgil l-au ales din timp.

Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca. Acest nume simbolizează viață.

sursa: click.ro


AUG 4, 2020


COMENTARII