FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

(foto) Anna Lesko „a uitat” să își pună sutienul pe ea. Blondina și-a înnebunit fanii cu ținuta sa transparentă -

Anna Lesko, ca de obicei, ne încântă cu imagini de zile mari. Artista „a uitat” să își pună sutienul pe ea și astfel și-a înnebunit fanii cu ținuta sa transparetă. Fără pic de inhibiții, cântăreața și-a etalat formele în toată splendoarea, scrie SHOK.md.

Anna Lesko este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste din showiz-ul românesc. Chiar dacă este mama unui băiețel, cântăreața nu renunță la stilul vestimentar provocator, astfel că orice apariție a sa este una interzisă minorilor.

Vedeta este mereu conectată cu cei de pe rețelele de socializare și în acest fel, cei care fac parte din comunitatea sa sunt și primii care se bucură de fotografii care mai de care deocheate, scrie spynews.ro.

Anna Lesko a îmbrăcat cea mai sexy și transparentă ținută. Și asta nu este tot, căci pentru a fi și mai provocatoare, focoasa blondă „a uitat” să își pună sutienul pe ea, lucru care a făcut ca sânii săi voluptoși să fie zăriți în toată splendoarea lor.

În doar câteva ore, Anna Lesko a adunat mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Cea mai frumoasă”, „Superbă”, „Ești adoraabilă”, „Ești o frumusețe”, „Atât de specială și naturală”, „Floarea iubirii”, „Îmi vine să te mănânc”, „Sexy”, sunt doar câteva dintre sutele de reacțiile pe care Anna Lesko le-a primit după ce a pozat fără sutien.


FEB 23, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...