FRESH
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...
(video) Au întâlnit primăvara cu dispoziție și voie bună chiar la ...

(foto) Antonia, în cea mai sexy ipostază! Iubita lui Alex Velea nu a mai ținut cont de nimic și a uitat și de inhibiții

Antonia e una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar artista face ce face și mereu e în centrul atenției. Cântăreața a postat pe InstaStory o fotografie care cu siguranță a strânit multe reacții, asta după ce vedeta a fost aproape să arate tot în doar o imagine, scrie SHOK.md.

În ciuda faptului că e mamă a trei copii vedeta în continuare reușește să surprindă cu imagini care mai de care provocătoare.

Antonia a publicat și de data aceasta pe InstaStory mai multe imagini de la o ședință foto, însă ceea ce nu avea cum să fie trecut cu vederea e felul în care ea a ales să se fotografieze.

Bruneta aproape că și-a arătat zona intimă, dar a fost atentă să nu prezinte mai mult decât trebuie pe rețeaua de socializare.

Pentru Antonia și Alex Velea a fost o perioadă destul de complicată, asta deoarece bruneta a fost până nu demult în procesul de divorț cu fostul ei soț, dar care s-a terminat după o lungă perioadă, scrie spynews.ro.

Cei doi au acum planuri mari pentru viitor și își doresc bineînțeles să se și căsătorească, însă chiar și fără acest act aceștia formează o familie frumoasă alături de cei doi copii pe care îi au, dar și alături de Maya, fiica artistei.


FEB 23, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII