FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

FOTO Antonia le-a arătat fanilor cea mai indecentă fotografie cu soțul ei. Acesta a apărut gol pușcă pe internet

Antonia a surprins pe toată lumea cu una dintre postările sale de pe internet. Artista a făcut publică o imagine extrem de controversată și neașteptată cu tatăl copiilor ei. Astfel, fanii vedeti l-au putut vedea pe Alex Velea așa cum a venit pe lume, gol pușcă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Pe Instagram, acolo unde amândoi sunt extrem de activi și unde împărtășesc totul cu cei care fac parte din comunitatea lor, Antonia a mai publicat o fotografie cu Alex Velea. De data aceasta, una mult mai indecentă decât cele făcute publice inițial.

Mai concret, doamnelor și domnișoarelor, dacă stați rău cu inima, atunci atenție mare dacă priviți fotografia cu artistul. De ce spunem asta? Ei bine, Velea nu doar că apare fără tricou, ci s-a lăsat fotografiat așa cum a venit pe lume, adică gol pușcă.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, aruncați o privire peste fotografia de mai jos și convingeți-vă! Alex Velea a renunțat complet la haine, și-a etalat cu mândrie mușchii bine lucrați la sala de sport, și le-a făcut pe admiratoare să o ia razna.

Fostul concurent al emisiunii ”Asia Express” și-a luat atitudinea de bărbat rău, și-a încordat trupul de sportiv, dar a avut grijă să își acopere zona intimă, căci ce-i mult, uneori strică.

Astfel, partenerul de viață al Antoniei, a transformat o fotografie indecentă în una artistică, alegând să țină o pereche de blugi pe umăr, cu care să se mai și acopere pe ici pe colo.

Alex Vlea, gol, acoperindu-și părțile intime cu o pereche de blugi

IAN 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII