FRESH
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...

FOTO Atât de minunate! Imagini inedite cu Angelina Jolie şi fiica sa, Vivienne


Angelina Jolie a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultima ei apariție publică. Ea a fost fotografiată alături de fiica ei, Vivienne, în vârstă de 12 ani, pe străzile din Los Angeles. scrie SHOK.md.

În imaginile paparazzilor, mama și fiica merg încet pe stradă, vorbind cu entuziasm. La un moment dat, Angie și Vivienne au intrat într-o cafenea. Vedeta era îmbrăcată destul de comod: purta o rochie neagră, un trench clasic, bej și sandale Valentino.

Анджелина Джоли на прогулке с дочерью Вивьен в Лос-Анджелесе: новые фото

Ca de obicei, Angelina Jolie și Vivienne a apărut în public, însoțită de pază: bodyguardul a însoțito pe actriță și pe fiica ei peste tot. Celebritatea nu își lasă copiii să meargă nicăieri fără protecție. Aceste informații au fost confirmate într-un interviu recent „Woman’s Day” de către fostul bodyguar al lui Jolie și Pitt, care a lucrat cu la ei peste un an.

Анджелина Джоли с дочерью Вивьен

„Cea mai mare teamă a lui Angelina și Brad a fost frica răpirii copiilor. Această întrebare este legată de bani mari, așa că au fost întotdeauna îngrijorați de cine sunt înconjurați moștenitori”, menționează în cadrul unui interviu, fostul bodyguard, Mark Billingham.


NOI 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...