FRESH
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...
Bebeluș, născut cu anticorpi la COVID-19. Mama a fost infectată cu ...

FOTO Cât de frumoși sunt! Katie Holmes se plimbă de mână cu iubitul ei pe străzile din New York

NEW YORK, NEW YORK – NOVEMBER 03: Emilio Vitolo Jr. (L) and Katie Holmes are seen in SoHo on November 03, 2020 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Relația dintre Katie Holmes, în vârstă de 41 de ani, și Emilio Vitolo, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la un nou nivel. În pofida faptului că cei doi au aproximativ două luni de când sunt în preună, actrița a reușit să-i prezinte iubitului fiica ei de 14 ani, Suri, de la căsătoria sa cu Tom Cruise, scrie SHOK.md.

Cei doi sunt de nedespărțit și arată extrem de fericiți. Aceștea au fost surprinși de paparazzii în timp ce se plimbau pe străzile New York-ului.

În ziua în care americanii decideau viitorul țării lor, adică votau la alegerile prezidențiale, Katie și Emilio se plimbau fără nici o grijă și neglijent prin una dintre principalele zone metropolitane americane.

Эмилио Витоло и Кэти Холмс

Îmbrăcați în același stil (și au ales chiar măști identice), îndrăgostiții s-au plimbat în zona Soho. În același timp, Katie și-a luat iubitul de braț atie. Aceștea nu ascund relația lor și dese ori fac declarații de dragoste în mediul online.

Эмилио Витоло и Кэти Холмс

Iubitul vedetei de la Hollywood este bucătar la celebrul restaurant Emilio’S Ballato, care aparține tatălui său. Acolo cuplul, conform zvonurilor, au făcut cunoștință.

Кэти Холмс и Эмилио Витоло

NOI 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...