FRESH
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...
„Crazy Loop s-a întors!” După o bună pauză, Dan Balan revine cu noi ...
Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul care a readus zâmbetul ...

FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!

În ultima perioadă de timp, Bianca Rus a slăbit spectaculos și a uimit pe toată lumea cu look-ul ei, scrie SHOK.md, cu referire la tacataca.prosport.ro.

De-a lungul anilor, Bianca Rus a avut probleme cu greutatea, însă s-a ambiționat și a decis să ajungă la silueta mult-visată.

Acum se mândrește cu felul în care arată și nu ezită să se afișeze în ținute sumare și provocatoare.

Însă, vedeta a slăbit atât de mult încât a ajuns să i se vadă coastele, așa cum se poate observa în cea mai recentă fotografie pe care aceasta a postat-o în mediul online.

Cu toate acestea, Bianca Rus face furori în rândul admiratorilor ei cu silueta pe care o are în prezent.

Splendidă”, ”Scuză-mi întrebarea, dar așa frumos ai slăbit. Ce operație ai făcut tu, bypass sau sleeve?”, ”Superbă”, i-au scris unii dintre fani.

A trecut printr-o operație de micșorare a stomacului

În anul 2018, Bianca Rus s-a supus unei operații de micșorare a stomacului. În urma acestei intervenții, dar și a unui stil de viață cât mai sănătos, Bianca Rus a dat jos peste 30 de kilograme.

„Primele 10 zile am băut zeamă de supă şi compot şi am dat jos 6 kilograme, următoarele 10 zile am mâncat mâncare pastă, supe creme, carne pastă, dar nu prea pot să mănânc carne, nu ştiu de ce. Am văzut că am scăzut în greutate, apoi în etapa a treia, am început să mănânc puţin, două guri dintr-un ardei umplut, o jumătate de perişoară… …Am început să fac sport, merg pe bandă cinci minute şi o să urc până la 30 de minute”, spunea Bianca Rus la acea vreme.

sursa: tacataca.prosport.ro.


AUG 10, 2020


COMENTARII