FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

(foto) Cum arată acum micuța Cora din celebrul film ”Titanic”

Vă mai amintiți de micuța Cora care apare în celebrul film ”Titanic”, urmărit de întreaga lume? Dacă nu știți, ea se numește Alexandrea Owens-Sarno, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Pe numele complet Alexandrea Kathryn Owens-Sarno, cunoscută mai ales pentru rolul micuței Cora Cartmell, în vârstă de opt ani, o tânără pasagera în filmul ”Titanic” din 1997, care dansează cu Jack Dawson (n.r. rol deținut de Leonardo DiCaprio) la o petrecere irlandeză, este astăzi actriță. Ea are în prezent vârsta de 32 de ani. Spune că nu va putea să uite niciodată acea scenă de dans. Ba mai mult a făcut dezvăluiri din culisele filmării.

Alexandrea Kathryn Owens-Sarno a povestit că Leonardo DiCaprio a făcut tot ce i-a stat în putință ca s-o facă să râdă în timp ce au fost turnate scenele în care apar împreună. Ea mai spune că starul este un dansator extraordinar. ”Dansul cu Leo a fost o frumoasă experiență. Îmi amintesc totul ca printr-o ceață de fericire”, a mărturisit Alexandrea. Leonardo DiCaprio a făcut un desen pentru ea, însă din nefericire i-a fost furat. În prezent, actrița joacă în serialul ”Mister Harmac”.


DEC 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII