FRESH
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...
(video) Au întâlnit primăvara cu dispoziție și voie bună chiar la ...
Primăvara începe cu „La mulți ani!” pentru Eugen Doga: Ce vârstă frumoasă ...
În prima zi de primăvară și de Mărțișor sărbătorim 184 de ani de la ...

(foto) Cum arăta Adela Popescu la primele două sarcini! Imagini de colecție cu vedeta: „Greu să găsesc poze fără burtă”

Face ce face și își uimește din nou fanii. Cum arăta Adela Popescu la primele două sarcini? Imagini de colecție cu vedeta. Frumoasa prezentatoare TV este însărcinată pentru a treia oară, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că este iubită nespus de mult de Radu Vâlcan, frumoasa prezentatoare TV se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Și cum are o relație nemaipomenită cu fanii din mediul online, blondina s-a gândit să le facă o surpriză de proporții tuturor.

Fără să stea prea mult pe gânduri, direct pe contul de Instagram, soția prezentatorului de la ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, a postat mai multe imagini de colecție cu ea de la primele două sarcini. 

„Însărcinată cu Alexandru. #tb. Mi-e destul de greu să nu găsesc poze cu mine, din ultimii șase ani, fără burtă”, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa mămică a fost invitată în cadrul unui podcast realizat de Mihai Morar. Pe lângă amintirile emoționante din copilărie, viața de mamă a trei copii, cariera de succes și planurile de viitor, Adela Popescu nu a ezitat să-i facă o declarație de dragoste siropoasă bărbatului iubit.

Celebra prezentatoare TV susține că încă de la începutul relației cu Radu Vâlcan, aceasta a făcut-o să se simtă cea mai frumoasă și cea mai importantă. Datorită acestui lucru, Adela Popescu recunoaște că poate să facă orice în viață, având susținerea necondiționată a omului de lângă ea. Prezentatorul de la ”Insula Iubirii” a făcut-o să se simtă specială, iar căsnicia lor de vis este invidiată de toată lumea.

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat Adela Popescu.


FEB 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...