FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

(foto) Cum arată Adele în prima sa apariție în public, după ce a slăbit 50 de kg! „Am putut să aduc doar jumătate din mine!”

Adele și-a făcut prima apariție în public la TV, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Faimoasa artistă și-a șocat fanii cu noua imagine, după ce a slăbit 50 de kilograme, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Perioada de la retragerea lui Adele din lumina reflectoarelor, și până la apariția la una dintre cele mai faimoase emisiuni din Statele Unite, reprezintă cea mai mare schimbare din viața artistei. După ce a divorțat de Simo Konecki, cu care și-a petrecut 7 ani din viață, artista a suferit o transformare fizică uimitoare, pierzând cu succes nu mai puțin de 50 kg! Nu numai că a provocat senzație cu noua sa apariție, dar a părut vizibil mult mai fericită.

Adele nu are numai una dintre cele mai bune voci din industria muzicală, dar acum, faimoasa vedetă dovedește că este și o gazdă TV pricepută.

Artista britanică a fost gazda perfectă folosindu-și umorul pentru a făce câteva glumițe referitoare la greutatea sa, acesta fiind subiectul principal al emisiunii. Totodată, ea a precizat că noul său album nu este gata încă, lăsându-și fanii cu sufletul la gură.

„Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”a glumit Adele, în emisiunea de comedie americană.

De asemenea, vedeta pop în vârstă de 32 de ani și-a demonstrat talentul actoricesc într-o parodie a reality show-ului Burlacul.

Ea a și cântat piesele care au consacrat-o, precum: Rolling In The Deep, Hello și Set Fire To The Rain. La finalul transmisiei, a ieșit din platou cântând Someone Like You, strigând: „Săptămâna viitoare mă vedeți la Insula Iubirii!”.

sursa: spynews.ro


OCT 28, 2020


COMENTARII