FRESH
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...

FOTO Cum s-au echipat Irina Shayk și fiica ei, pentru o plimbare prin New York

Nici frigul care s-a abătut asupra oraşului New York şi nici epidemia nu au putut să le ţină în casă pe Irina Shayk şi pe fetiţa ei de trei ani. Fotomodelul rus, în vârstă de 34 de an, și-a luat prințesa de la ore și apoi a decis să facă o plimbare, scrie SHOK.md.

De data aceasta, Irina a ales un aspect relaxat în stil militar: purta pantaloni cu imprimeu de camuflaj, o maletă neagră și o jachetă groasă din puf kaki. Ziua s-a dovedit a fi geroasă, dar însorită, așa că Shayk a completat aspectul cu ochelari de soare dreptunghiulari.

Ирина Шейк
Ирина Шейк
Ирина Шейк с дочерью Леей

În timp ce Irina se distrează cu fiica ei iubită, presa rusă discută activ despre posibila sa participare la noul sezon al emisiunii „Holosteak” în care eroul principal va fi Timati, în vârstă de 37 de ani. Discuțiile au început după ce rapperul a postat un videoclip cu modela pe pagina sa de Instagram, care a fost filmat acum câțiva ani pentru a face publicitate unui complex rezidențial. Shayk l-a întrebat pe Timati cum ar putea ajunge la acest shou.

Ирина Шейк с дочерью Леей

După ce acest videoclip a apărut online, fanii au început să se întrebe ce ar putea însemna. Unii au decis că Irina va participa într-adevăr la proiect. Cu toate acestea, cea mai evidentă opțiune este că în acest fel Timati doar glumea și a atras din nou atenția asupra spectacolului care va începe curând.

Ирина Шейк с дочерью Леей

NOI 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...