FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

FOTO Distruși de operații estetice! Din sex-simboluri cu origini nobile, la adevărate păpuși Chucky

Doi frați gemeni din Franța au șocat lumea cu felul în care arată. În trecut au fosr sex-simboluri, actualmente acețtea arată înfricoșător după ce au suferit mai multe operații estetice, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Igor și Grichka Bogdanoff nu mai au nevoie de nici o prezentare, mai ales când își fac apariția în vreun loc public. De profesie producători și prezentatori tv, scriitori de lucrări științifice și foști piloți, cei doi gemeni din Franța s-au transformat total „cu ajutorul” operațiilor estetice.

În anii 80′, gemenii făceau furori nu doar cu chipurile lor de adevărate modele, ci și cu IQ-urile foarte ridicate. S-au făcut remarcați prin teoriile lor științifice, una dintre el fiind foarte controversate. Au fost acuzați că ar fi impostori, însă de-a lungul timpului și-au demonstrat meritele.

Pe lângă carierele lor și felul în care arată, cei mai ciudați gemeni din Franța au legături chiar și cu familia regală. Igor are șase copii, fiind la un moment dat căsătorit cu contesa Ludmila dar și cu fiica fratelui prințesei Ana a României. Fratele său, Grichka Bogdanoff, nu a fost căsătorit niciodată și nici nu are copii.


OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII