FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

FOTO Dragostea lor este la fel de îmflăcărată și peste ani! Adrian Ursu: „Astăzi sunt exact: 8 ani, 7 luni și 3 zile de când am înțeles că vreau să fii soția mea”

Adrian Ursu și Irina Negara trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Artistul a publicat o postare pe pagina sa de Instagram, în care a enumerat cele mai importante evenimente din viața lor, pe parcursul a celor opt ani, șapte luni și trei zile.

Trecerea timpului pare să-l facă un pic nostalgic pe Adrian Ursu. Artistul și-a deschis dulapul cu amintiri și s-a întors în trecut, cu multă plăcere, așa cum acea perioadă a fost plină de evenimente remarcabile pentru el și soție.

În story, interpretul a distribuit niște fotografii care au o semnificație deosebită pentru el și Irina. Dragostea lor a rămas la fel de înflăcărată și peste ani.

Interpretul a publicat o imagine din 2014, în timp ce se aflau în vacanță, la munte: „Așa arăta relația noastră în 2014! Bucurie și iubire suficientă pentru Instagram și Facebook. Acum e mult mai profundă și dragostea și fericirea”, a menționat interpretul într-un story/


IAN 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII