FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

FOTO Elena Gheorghe, poze incendiară în lejerie! Cât de bine arată artista

Elena Gheorghe a postat imagini incendiară pe contul ei de Instagram. Artista poartă doar lenjerie intimă și arată mai bine ca niciodată. Imaginea este una artistică și are legătură cu noul său single „Vulnerabili”, scrie SHOK.md.

Cântăreța Elena Gheorghe și-a uimit fanii cu ultimile poze postate pe Instagram. Soție și mamă a doi copii, vedeta a pozat în lenjerie intimă pentru a-și promova cel mai nou single, ”Vulnerabili”.

Aceasta a dezvăluit în mediul online cum au decurs filmările pentru noul său clip „2 zile am filmat pentru “Vulnerabili”, intr-o zi de vara si una de toamna.
In prima zi am făcut sauna la Gradina Botanica, a fost ok, iar in cea de a doua am filmat 6 ore in apa rece in piscina improvizata.
Am racit si am tras ceva dupa filmari iar in contextul dat m-am cam speriat dar am trecut cu bine.

Pentru un videoclip de 3 minute e multa munca in spate si nu o munca depusa doar de artistul pe care il vedeti evident in clip ci de o intreaga echipa care munceste, costruieste si organizaza ca totul sa iasa asa cum trebuie.V-am scris toate acesta ca sa stiti cat de importante sunt aprecirile voastre, cum noi cei care muncim la un astfel de proiect ne bucuram de fiecare reusita, de fiecare cuvant de apreciere din partea voastra”.
OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII