FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

(video) Petrecere de zile mari, alături de prieteni și familie! Emilian Crețu, omagiat: ,,33 îți mulțumesc mult pentru tot ce mi-ai oferit! 34 bine ai venit”

Data de cinci ianuarie este una extrem de importantă pentru Emilian Crețu și pentru familia lui. Actorul împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani și este mai fericită ca niciodată. Poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își poate dori un om în viață, scrie SHOK.md.

Emilian Crețu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naștere, iar acest lucru l-a transformat în răsfăţatul zilei. Toată lumea a fost alături de el. În acest sens, actorul a avut parte de o surpriză de proporții, începând cu ora 00:00, cei mai apropiați i-au urat ,,la mulți ani”, cu flori, tortă și baloane.

„Nu are cum la ora 00:00 să nu vină nimeni. Au venit cei mai apropiați oameni sufletului meu și bineînțeles să curgă șampania gârlă”, a menționt acesta într-un story.

Emilian este foarte apreciat și îndrăgit de public. Drept dovadă de la primele ore ale dimineții, mesajele și comentariile au venit într-un număr foarte mare. Fanii, prietenii dar și colegii i-au transmis toate gândurile frumoase.

Acesta  a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie la descrierea căreia a ținut să precizeze vârsta pe care a împlinit-o.

,,33 îți mulțumesc mult pentru tot ce mi-ai oferit! 34 bine ai venit”


IAN 5, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII