FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

(foto) Emily Ratajkowski, tot mai aproape de a deveni mamă! Vedeta se relaxează pe un iaht și împărtășește poze senzuale

Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, se bucură de ultimele ei săptămâni fără griji. Vedeta va deveni foarte curând mamă pentru prima dată și acum capătă putere înainte de naștere și de viața maternă de zi cu zi, scrie SHOK.md, cu referire la spletnik.ru.

Recent, modelul s-a bucurat de o plimbare cu iahtul, făcând plajă și respirând aerul proaspăt al oceanului. În timpul sarcinii, vedeta s-a mutat de la New York la Los Angeles – evident, clima a jucat un rol cheie în acest sens.

„O gravidă pe corabie”, a comentat modelul alături de fotografie.

Emily așteaptă un copil de la soțul ei Sebastian Bier-McClard, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape trei ani. Cei doi încă nu au anunțat genul copilului. Atunci când cuplul a mărturisit motivul de ce păstrează acest aspect în secret, răspunsul a fost unul cu totul neașteptat.

 „Când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după „Felicitări” este aproape întotdeauna „Știi ce vrei?” Ne place să răspundem că nu vom cunoaște orientarea de gen până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și că ne va anunța atunci. Toată lumea râde de asta”, a declarat anterior modelul.


IAN 24, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...