FRESH
Moldova, la un an de Covid: Izolare, carantină, zboruri anulate, spitale ...
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie

FOTO Fuego a răscolit printre amintiri. Vezi cum arăta artistul în timpul liceului: „Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil”

 Paul Surugiu le-a arătat fanilor o fotografie de colecție, din perioada liceului. Pe atunci, artistul era pasionat de genul pop-rock și avea un look corespunzător stilul muzical, scrie SHOK.md.

„E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul. Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta!”, a scris pe pagina lui de Instagram.

Artisul a mai menționat că s-au produs multe schimbări de atunci, iar el a reușit să ajungă unde și-a propus.

„Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs!”, a încheiat Fuego mesajul


IAN 4, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII