FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

FOTO Hilary Duff a făcut marele anunț! Actrița este însărcinată pentru a treia oară

Hilary Duff și-a încântat fanii cu anunțul conform căruia este însărcinată pentru a treia oară! Actrița a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de soțul ei, care o mângâie pe burtică, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Actrița și-a încântat fanii cu marea veste și a primit sute de mesaje frumoase, prin care fericitul cuplu este felicitat. Ba mai mult, blondina a atașat și o descriere amuzantă la postarea făcută, care a stârnit reacții pozitive în rândul admiratorilor.

„Creștem!!! Mai mult eu. lol carantina a fost amuzantă. Baby #3 – 2021”, a scris actrița.

Vedeta de film a mărturisit că pentru ea și Koma, carantina nu a fost atât de rea pe cât ar fi crezut, ci din contră, s-au distrat cât se poate de mult.

Anunțul a venit ca o mare surpriză, mai ales că în urmă cu câteva luni aceasta a dezvăluit dieta minune și programul de fitness pe care le respectă cu sfințenie, dovadăf fiind și imaginile cu abdomenul super-lucrat al vedetei.

Matthew Koma o atinge pe burtica pe Hilarry Duff

„Știu că este extrem de dificil ca să ținem pasul cu normalitatea în timpul carantinei însă sper cu adevărat că veți găsi 30 de minute pe zi pentru voi. Faceți orice puteți ca să vă simțiți bine, chiar dacă nu are legătură cu mâncarea sau fitness”, a scris Hilary Duff.

Cuplul Hilary Duff-Matthew Koma mai au încă un copil împreună, o fetiță în vârstă de 1 an, Banks Violet Bair, iar blondina are și un băiețel în vârstă de 8 ani, Luca Cruz, din căsătoria eșuată cu fostul jucător NHL, Mike Comrie.OCT 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII