FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

(foto) În Chanel și Dolce&Gabbana, Melania Trump a părăsit Casa Albă

După ce mandatul celui de-al 45-lea președinte american s-a încheiat, cuplul Trump a părăsit Casa Albă. Melania și de data aceasta nu a lăsat ca privirile să se orienteze în altă parte, scrie SHOK.md.

Fosta primă doamnă SUA și-a asortat ținuta cu cea a soțului său. A purtat o rochie Dolce&Gabbana pe care a asortat-o cu o jachetă Chanel și o pereche de mănuși, ochelari de soare și pantofi Christian Louboutin cu vârful ascuțit, creând un total look negru sumbru, dar superb. Zâmbetul larg i-au completat ținuta superbă.

Melania Trump a refuzat să-i facă un tur de prezentare a Casei Albe lui Jill Baiden, soția Președintelui Ales Joe Biden, și ce-a de-a 46-a Primă Doamnă a Statelor Unite, scrie a1.ro.

Este tradiție ca Prima Doamnă care părăsește Casa Albă să facă o plimbare prin reședință cu soția Președintelui Ales, însă, pentru prima dată în istorie, Melania Trump a refuzat să facă acest gest pentru Jill Baiden.

Aceasta a lăsat sarcina în slujba Șefului personalului și a părăsit sediul Administrației Prezidențiale cu un elicopter Marine One, care a decolat de pe peluza Casei Albe.


IAN 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...