FRESH
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...
(VIDEO) După un an de pauză, din nou pe scenă. Geta Burlacu, într-un ...
A fost spânzurată, deși murise deja de infarct. Cazul șocant al unei ...
Horoscop 27 februarie 2021. O fostă iubire îți poate da viaţa peste ...

În goana după tinerețe! Demi Moore a exagerat cu noua intervenție estetică. Mai multe imagini cu fața disfigurată a vedetei

 Demi Moore a prezentat recent colecția Fendi și a devenit imediat vedeta Săptămânii modei de la Paris. Dar cel mai interesant, aceasta a atras atenția fanilor nu cu cuafura, bijuteriile sau ținuta, ci cu noua ei față, scrie SHOK.md.

În căutarea tinereții, Demi a apelat la un specialist dar se pare că acesta a exagerat. Vedeta era de nerecunoscut pe covorul rășu, iar fanii au rămas șocați de aspectul ei și cred că modela seamănă cu un pește, relatează presa rusă.

După operație, obrajii vedetei s-au lăsat în jos. Actrița și-a conturat ovalul feței, dar aceasta nu a întinerit dar s-a disfigurat.

Este de remarcat faptul că aceasta nu este singura operație pe care și-a făcut-o Moore pentru a-și schimba trăsăturile. Anterior vedeta a făcut ajustări pe față cu umpluturi și Botox. S-a agățat de acul de frumusețe când a fost căsătorită cu Ashton Kutcher. Soțul era cu 15 ani mai tânăr decât actrița și ea a vrut să-i corespundă.


IAN 29, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...