FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

FOTO Jennifer Lopez a fost criticată de fani după ce și-a etalat posteriorul bombat

La 51 de ani, Jennifer Lopez ne uimește cu aparițiile sale incendiare și trupul de invidiat. Indiferent dacă este în bikini sau face sport, cântăreața americană arată întotdeauna grozav și mai ales, nu pare să îmbătrânească. În cea mai recentă fotografie artista a încins plajele și-a etalat posteriorul bombat, însă a primit mai multe critici de la fanii săi, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Jennifer Lopez ne-a impresionat de multe ori cu fotografii uimitoare de costume de baie, însă ultima imagine n-a fost pe placul tuturor fanilor săi. Cântăreața a postat o imagine pe plajă, în care și-a scos în prim-plan posteriorul bombat și trupul atletic.

În timp ce unii au complimentat-o pentru trupul său fără cusur, alții au criticat-o.

Motivul din spatele furiei lor a fost că Jennifer a postat imaginea pe rețelele de socializare, în același timp în care Capitol Hill a fost asaltat de susținătorii lui Donald Trump. Problema în sine nu ar fi fotografia extrem de provocatoare, cu care cântăreața încinge plajele, ci sincronizarea deloc bună cu evenimentele care se petrec în Statele Unite ale Americii.

„Este o adevărată încercare de lovitură de stat. Poate că acum nu este momentul potrivit”, a scris un fan.

Acesta nu este momentul Jlo. Cu toate celelalte lucruri care se întâmplă acum”, a comentat altcineva.

„Nu acum”, a concluzionat alt internaut.

De altfel, peste trei milioane de oameni i-au apreciat fotografie, în doar opt ore de la postare. În timp ce unii erau revoltați de proteste, alții au știut să se bucure de priveliștea frumoasă pe care artista le-a oferit-o și i-au comentat cu flăcări și inimioare.

„Adevărata regină” sau „cel mai perfect corp din lume”, au scris ei, în secțiunea de comentarii

Pentru a arăta atât de bine la vârsta pe care o are, Jenniffer Lopez se antrenează din greu și acordă o atenție deosebită dietei sale. Desigur, un adtfel de trup nu se obține decât prin mult sport și o dietă foarte echilibrată.


IAN 7, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII