FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

FOTO Jennifer Lopez, într-o fotografie rară alături de mama sa! Cum arată femeia care i-a dat viață

Cu prilejul lansării propriului brand de produse de îngrijire a pielii, Jennifer Lopez a postat o fotografie alături de mama sa pe rețelele de socializare! Vedeta mărturisește că sfaturile de frumusețe primite de la femeia care i-a dăruit viață au stat la baza dezvoltării noii sale afaceri, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Jennifer Lopez a postat recent pe pagina oficială de Instagram a noului său brand, JLo Beauty, o fotografie în care apare alături de mama sa!

Jennifer Lopez este printre cele mai mari artiste din lume. Vedeta a cochetat cu muzica încă de mică, iar debutul în industria cinematografică a dus-o imediat pe culmile succesului. Acum, la cei 51 de ani s-a decis să-și înființeze un brand personal cu produse de îngrijire a pielii.

Celebra artista de peste Ocean este o copie fidelă a mamei sale, dar genele grozave nu sunt tot ce a obținut de la uimitoarea femeie care i-a dăruit viață.

Jennifer Lopez spune că sfaturile de frumusețe de la mama sa au ajutat-o în a piune bazele noului său brand

Pe contul său de Instagram pentru JLo Beauty, antreprenorul și cântăreața a postat un selfie din vacanță cu mama ei, Guadalupe Rodríguez. La descriere, ea a dezvăluit că sfaturile uimitoare ale mamei sale pentru îngrijirea pielii au fost inspirația din spatele noului brand.

Secretele de frumusețe ale mamei mele sunt fundamentul JLO BEAUTY. (emoji cu inimă). În curând le vom împărtăși tuturor! – @jlo”, a declarat Jlo pe contul brandului său de Instagram.


DEC 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...