FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

FOTO Lilu Ojovan a răbufnit, după ce a fost cricată în mediul online „Pe cine vrei sa cucerești cu așa decolteu, femeie măritată, cu doi copii?”. Reacția prezentatoarei a fost genială

Lilu Ojovan le-a atras din nou atenția internauților. Ea a devenit ținta răutăcioșilor, după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare. Prezentatoarea TV și-a lăsat sânii la vedere, într-un decolteu adânc. Fanii vedetei au rămas surprinși de imaginea pe care a postat-o și nu au ezitat să o critice “Pe cine vrei sa cucerești cu așa decolteu, femeie măritată, cu doi copii?”, scie SHOK.md.

Prezentatoarea TV știe să găsească ac de cojoc pentru fiecare critică neplăcută. Așa că și de data aceasta a avut o reacție destul de calculată și a dat un răspuns genial “Am spălat sacii și nu aveam altceva ce îmbraca”

„Chiar e grav sa primesc așa gen de mesaje in anul 2020. Dragile mele. Frumoasele mele, fete mari sau măritate, cu copii sau fără, cu sâni mici sau mari, slabe sau plinuțe – nu ascultați pe nimeni – doar ce spune inimioara voastră. Vreți decolteu, decolteu să fie. Vreți fuste scurte, mini să fie.

Avem norocul să ne fi născut in perioada in care avem DREPTUL să votăm, să ne implicăm in politică și afaceri, să ne îmbarcăm cum vrem. Avem DREPTUL sa fim CINE și CUM vrem să fim.

Nu va lăsați afectate de frustrările altora, sunt din păcate nefericirile adunate de-a lungul unei vieți. Și când cineva va face observatie – răspundeți cum am răspuns și eu. “Am spălat sacii și nu aveam altceva ce îmbraca”, a scris Lilu pe pagina ei de Instagram.


NOI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...