FRESH
Moldova, la un an de Covid: Izolare, carantină, zboruri anulate, spitale ...
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie

(foto) Loredana Groza, cu posteriorul la soare! Jurata X Factor a purtat cel mai sexy body pe plajele din Tulum

Jurata X Factor Loredana Groza nu se ferește să-și arate posteriorul chiar dacă a trecut de prima tinerețe. Diva încinge atmosfera pe plajele din Tulum, în cele mai provocatoare ținute, chiar și la 50 de ani, scrie SHOK.md.

Vedeta trăiește din plin fiecare zi. De o săptămână se află în Mexic, pe plajele din Tulum, unde stă numai pe petreceri, dar din când în când își mai face timp și să iasă la soare. Un astfel de moment a avut loc în urmă cu puțin timp, când jurata X Factor a îmbrăcat cel mai sexy body pe care îl avea, pentru a-și etala posteriorul în toată splendoarea lui.

Cântăreața chiar și atunci când este în vacanță se îmbracă cât mai sumar. Un accesoriu puțin mai neconvențional în această combinație a fost perechea de cizme, aleasă de Loredana pentru a completa ținuta de plajă.

Petrecerea nu e petrecere, dacă nu e lângă prietene. A petrecut până dimineața alături de Delia, aflată și ea în vacanță în Tulum. Cu doar câteva ore înainte, artista și colega ei de juriu făceau spectacol pe ringul de dans. Vacanța celor două a coincis și nu se putea să nu se reunească pentru a petrece așa cum se cuvine.

„Dormind cu ochii deschiși în junglă”, a scris ea în descrierea postării.


IAN 11, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII