FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Loredana Groza continuă să-și incânte fanii. în mediul online. Vedeta
a avut din nou o apariție de infarct, s-a fotografiată dezbrăcată în așternuturi.
Imaginile au adunat numeroase aprecieri în mediul online, însă și critici din partea celor care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md, cu referire la tacataca.prosport.ro

În vârstă de 50 de ani, artista este total lipsită de inhibiții. Recent a postat pe pagina sa de Instagram două fotografii în care apare în ipostaze mai mult decât provocatoare. Vedeta s-a pozat dezbrăcată în așternuturi, lăsând la vedere mare parte din bustul său voluptuos.

”Dacă ai făcut operații .și cu siguranță da, se vede cu ochiul liber, care ar fi problema? de ce ar trebui să negi?”, ”Să apari așa? Este dezamăgitor pentru așa o divă!”, ”Pentru niște like-uri să își arăți sânii ești prea de tot”, ”Erai foarte frumoasă înainte, nu știu ce-i cu tine de ai ajuns așa…”, ”Doamne, chiar vrei cu orice preț să fii ca divele din zilele noastre care nu se deosebesc unele de altele?”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

”Prea multe prejudecăți, judecăți, frustări… Viața e prea scurtă să traim încrâncenați și blocați❤️”, a comentat Loredana Groza pe pagina sa.


SEP 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII