FRESH
Mărțișorul „salvator”: Cât de inedit au felicitat cetățenii instituțiile ...
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...

(foto) Loredana Groza face furori pe Instagram. Artista s-a pozat goală în cadă

Aflată în vacanță, în Maldive, Loredana Groza nu încetează să-și surprindă fanii cu poze incendiare. Artista își etalează corpul tonifiat în costume de baie extrem de decoltate, iar imaginile ei adună sute de comentarii și apreciere, scrie SHOK.md.

La 50 de ani, Loredana Groza are o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie de a-și etala corpul în costume de baie, atunci când se află în vacanță.

De această dată fosta jurată de la ”Vocea României” și-a surprins fanii cu o ipostază și mai sexy. Cântăreața s-a pozat goală în cadă, fiind acoperită cu puțină spumă, scrie perfecte.ro.

Fanii artistei au reacționat imediat și i-au scris zeci de comentarii: „Cine o fi fericitul care îți face poze”, „Și eu aș face baie cu tine”, „Ești superbă”, i-au scris admiratorii. 

Acum câteva zile, Loredana Groza le-a arătat fanilor de pe Instagram cum face ea yoga pe plajă, postând un filmuleț în care stă în cap. Video-ul a adunat aproximativ 200.000 de vizualizări, zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.


FEB 17, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII