FRESH
Un român a inventat masca inteligentă! Design-ul a fost premiat la ...
Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a ...
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...

FOTO Loredana Groza s-a fotografiat în sânii goi! Ipostaza desprinsă din filmele pentru adulți

Să vezi și să nu… crezi! O nouă zi, o nouă ipostaza desprinsă din filmele pentru adulți postată de Loredana Groza! Jurata de la ”X Factor” a reușit din nou să arunce în aer rețelele de socializare! Nu, nu cu posteriorul super bombat! De această dată, cu sânii perfect conturați. Da, nu glumim deloc, iar galeria foto stă drept dovadă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Focoasa blondină a ”uitat” complet de sutien și le-a oferit celor din mediul online o ipostază desprinsă din filmele pentru adulți! Artista a îmbrăcat o bluză neagră, complet transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii, dar mai ales, sfârcurile ”buclucașe”. Vă dați seama că bărbații au înnebunit imediat și s-au întrecut în reacții care mai de care la postarea divei!

Ce-i drept, nici nu ai cum să nu reacționeazi! La 50 de ani, Loredana arată impecabil și se bucură de o siluetă trasă prin inel. Nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și a fost înzestrată cu niște forme suuuper apetisante, fie că sunt de la mama natură, fie că s-a lăsat de mai multe ori mâinile medicilor esteticieni.


OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...