FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

(foto) Madonna, aventură în jurul lumii alături de iubitul cu 36 de ani mai tânăr! Cine este și cu ce se ocupă bărbatul de 26 de ani

Madonna a plecat în aventura vieții ei în jurul lumii alături de iubitul ei cu 36 de ani mai tânăr. Artista se bucură de timpul petrecut cu bărbatul în vârstă de 26 de ani, care o răsfață pe blondină cu cele mai romantice gesturi, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Madonna face ce face și iar ajunge în atenția publicului. Artista nu continuă să șocheze și vrea să demonstreze tuturor că distracția nu are vârstă. Prin urmare, legendara cântăreața a plecat în aventura vieții sale în jurul lumii și nu singură, ci însoțită de iubitul ei în vârstă de 26 de ani.

După un an de griji și probleme generate de pandemia de coronavirus, în care evenimentele și concertele grandioase au fost puse pe pauză, Madonna a hotărât să se deconecteze de lumea agitată în care trăiește zi de zi, așa că a plecat într-o vacanță prin 5 ţări în 3 săptămâni. Deși unii ar spune că artista se află în grupa de risc în ceea ce privește infectarea cu Covid-19, dată fiind vârsta ei înaintată, Madonna demonstrează că la 62 de ani este mai tânără ca oricând.

În luna mai, artista a descoperit în urma unui test că dezvoltase anticorpi, ceea ce înseamnă că avusese Covid-19, dar nu a știut în acel moment. Cu toate acestea, artista și-a amintit că în luna martie a anului trecut, chiar când au apărut primele cazuri de coronavirus în SUA și Europa, aceasta s-a simțit foarte rău la finalul turneului său din Paris.

Regina muzicii pop a luat avionul împreună cu iubitul ei, dansatorul Ahlamalik Williams, spre prima lor destinație: la Londra apoi la Malawi şi Kenya în Africa. Cu toate acestea, nu a fost vorba doar de o vacanță în cuplu, fiind prezenți și copiii artistei David Banda (15), Mercy James (14) şi gemenele Estere şi Stella (8).

În vacanță au descoperit secretele unor noi culturi, au avut de-a face cu localnicii autentici, cu mâncarea diferită din Malawi, dar mai ales au avut o întâlnire cu preşedintele Lazarus Chakwera. În momentul de față, aceștia se află în Kenya, într-o aventură în safari.


IAN 13, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...