[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

(foto) Mașinile Patriarhului Kiril I. Cu ce limuzine și SUV-uri DE LUX se deplasează șeful Bisericii ruse

Mașinile de lux ale Patriarhului Kiril

Patriarhul Kiril I al Moscovei are o slăbiciune pentru mașinile de lux. Șeful bisericii ortodoxe din Rusia are un garaj impresionant, scrie UNIMEDIA, cu referire la Piataauto.md, care a prezentat și o parte din colecția preafericitului, informează SHOK.md.

Șeful bisericii ortodoxe din Rusia are gusturi sofisticate la maşini! Un întreg garaj de automobile interesante îi stau la dispoziţie, unele aparţinând bisericii, altele guvernului rus, dar fiindu-i puse la dispoziţie cu destinaţie specială. Aşadar, iată ce maşini se regăsesc în flota Patriarhului.

Mercedes-Maybach Pullman

Patriarhul a avut un Pullman blindat din generaţia precedentă, iar ceva mai recent, în garajul său a „aterizat” un Mercedes-Maybach S 650 Pullman de generaţie nouă!

Cadillac Escalade

Da, imensul Escalade se află în garajul patriarhului, într-o ipostază blindată şi cu cel mai mare motor V8 supercharged sub capotă. Unele surse spun chiar că Patriarhul ar dispune de două exemplare identice Escalade.

Se pare că Patriarhul se deplasează cu Cadillac Escalade atunci când mai merge prin provincie sau la anumite ocazii speciale. A fost văzut cu el şi la aeroportul de unde decolează cu avionul său spre alte destinaţii mai îndepărtate.

Ce alte mașini de lux are la dispoziție preafericitul, vedeți pe UNIMEDIA.


IUL 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...