FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând tată!

Milionarul Gianluca Vacchi și iubita lui, Sharon Fonseca, se pregătesc în aceste momente să devină părinți. Cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor, scrie SHOK.md, cu referire la spynews

Gianluca Vacchi și iubita lui se pregătesc în aceste momente să devină părinți. Milionarul și Sharon Fonseca sunt nerbdători să își vadă fetița pe care o vor avea împreună.

Cunoscutul om de afaceri va deveni curând tată pentru a doua oară, la vârsta de 52 de ani. El mai are o fiică, dintr-o relație anterioară, care s-a născut în anul 2005.

Pentru a marca momentul venirii în puțin timp a fiicei lui, Gianluca a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie nud a iubitei sale cu burtica de gravidă la vedere. Alături de fotografie, milionarul pasionat de dans, yoga și sporturi extreme a postat un mesaj emoționant.

„Acum știu de ce am așteptat atât de mult. Viața a avut un dar special pentru mine: tu și fiica noastră. Nu am cuvinte care să explice cea mai profundă senzație din întreaga mea viață și vreau să dedic acest moment de bucurie și de viață nouă memoriei tatălui meu și sunt sigur că acum este profund mândru de femeia pe care am avut privilegiul să aleg să merg pe această frumoasă cale. Mulțumesc Reginei mele. Fiica noastră va avea cea mai incredibilă mamă din această lume. Te iubesc”, a scris Gianluca pe rețeaua de socializare.

Excentricul milionar și jurnalista Sharon Fonseca formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, iar Gianluca a fost pe loc vrăjit de frumusețea naturală a tinerei.


OCT 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...