FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând tată!

Milionarul Gianluca Vacchi și iubita lui, Sharon Fonseca, se pregătesc în aceste momente să devină părinți. Cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor, scrie SHOK.md, cu referire la spynews

Gianluca Vacchi și iubita lui se pregătesc în aceste momente să devină părinți. Milionarul și Sharon Fonseca sunt nerbdători să își vadă fetița pe care o vor avea împreună.

Cunoscutul om de afaceri va deveni curând tată pentru a doua oară, la vârsta de 52 de ani. El mai are o fiică, dintr-o relație anterioară, care s-a născut în anul 2005.

Pentru a marca momentul venirii în puțin timp a fiicei lui, Gianluca a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie nud a iubitei sale cu burtica de gravidă la vedere. Alături de fotografie, milionarul pasionat de dans, yoga și sporturi extreme a postat un mesaj emoționant.

„Acum știu de ce am așteptat atât de mult. Viața a avut un dar special pentru mine: tu și fiica noastră. Nu am cuvinte care să explice cea mai profundă senzație din întreaga mea viață și vreau să dedic acest moment de bucurie și de viață nouă memoriei tatălui meu și sunt sigur că acum este profund mândru de femeia pe care am avut privilegiul să aleg să merg pe această frumoasă cale. Mulțumesc Reginei mele. Fiica noastră va avea cea mai incredibilă mamă din această lume. Te iubesc”, a scris Gianluca pe rețeaua de socializare.

Excentricul milionar și jurnalista Sharon Fonseca formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, iar Gianluca a fost pe loc vrăjit de frumusețea naturală a tinerei.


OCT 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII