FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

(foto) Natalia Gordienco încinge internetul! Modela s-a fotografiat goală în așternuturi

Natalia Gordienko continuă să-și încânte urmăritorii cu postări interesante și pe alocuri, șocante și provocatoare. Interpreta a publicat în mediul online o imagine incendiară, în care apare goală în așternuturi, scrie SHOK.md.

Natalia Gordienko s-a pozat jos în așternuturi scoțând în evidență formele bine conturate. Fanii au rămas impresionați de noua postare în care apare „îmbrăcată” doar cu așternuturile de un alb imaculat ale patului.

Prin această postare interpreta atrage atenția urmăritorilor asupra obsesiei sale pentru curațenie.

„Bunica ne-a învățat pe toți să fim curați. Totul a strălucit și a sclipit întotdeauna cu noi. În timp ce alergam prin competiții și turnee, ea stătea de pază asupra aspectului meu ideal. Am simțit tot „farmecul” vieții de zi cu zi în autoizolare, când eu și Cristi am rămas singuri cu jucării, vase, spălare, călcat și alte activități distractive.

Sunt doar genul de persoană – dacă mă apuc de treabă, atunci va deveni ghidul meu. Sunt obișnuit să trăiesc într-o curățenie perfectă, așa că urăsc când ceva nu este în regulă sau părul a căzut undeva. Când sunt acasă, șterg tot timpul ceva, aranjez, îndrept, depășesc, colectez … și astfel pot petrece câteva ore. În dulap, toate lucrurile sunt pliate „shovchik in shovchik”.

Gătesc chiar, făcând minuni de acrobație – chiar dacă nimic nu picură nicăieri.

Nu voi spune că sunt încântată de aceste activități, dar uneori nu pot fi oprită. De asemenea, nu-mi place foarte mult călcarea. Odată cu urmărirea mea a idealului, acesta se prelungește mult timp”, a scris ea în descrierea postării.

SHOK.md


NOI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII