FRESH
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...

FOTO Natalia Morari, mai fericită ca niciodată! Iată ce anunț a făcut public, chiar de ziua ei

Astăzi este o zi foarte importantă pentru cunoscuta prezentatoare TV Natalia Morari! De-a lungul anilor a reușit să se mențină mereu o femeie frumoasă, dar discretă în ceea ce privește viața sa persoanală! Iată ce anunț a făcut, chiar de ziua ei, scrie SHOK.md.

Dis de dinineață, Natalia Morari  a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii însoțită de un mesaj special, în care i-a anunțat pe fanii săi că își omagiază frumoasa vârstă de 37 ani.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Aceasta a ținut să le transmită internuților că viața ei s-a schimbat și abia așteaptă să devină mămică.

„37, salut! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea. Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Această minune n-ar fi fost posibilă fără de cel mai profesionist medic din lume Ana Josanu. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună – ideală oricum n-am cum să fiu”, a scris pe pagina ei de facebook.


IAN 12, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...