FRESH
(vox) Mărțișoare, pentru mic și mare: „Am să povestesc părinților ...
Mărțișorul „salvator”: Cât de inedit au felicitat cetățenii instituțiile ...
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...

(foto) Nu simte frigul. Liz Hurley, cu sânii goi în zăpadă

Actrița Liz Hurley (55 de ani) fără pic de inhibiții s-a pozat recent cu sânii goi în zăpadă. Și-a pus doar o haină deasupra, deschisă, ca să lase la vedere o imagine cât mai provocatoare, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

În descrierea imaginii actrița a lăsat un mesaj: „Cum aș fi putut să rezist?” Ea a mărturist că fotograful a fost chiar fiul ei, Damian. Actrița a făcut această provocare menționând că s-a săturat de izolare din cauza virusului Covid-19.

Elizabeth Hurley arată senzațional pentru vârsta ei. E mai frumoasă chiar decât era în anii 1990, pe vremea când interpreta rolul Vanessei Kensington în filmul „Austin Powers: International Man of Mystery”.

După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte.

Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $. 


IAN 26, 2021


COMENTARII