FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ca și cum ai fi pe acoperișul planetei Pământ”

Moldoveanca Olga Țapordei, una dintre femeile de afaceri care a cucerit cel mai înalt vârf din masivul Kilimanjaro, Africa, iar acum a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume, Ojos del Salado, care se află în America de Sud, scrie SHOK.md.

„Știi cum e să fii pe cel mai înalt vulcan din lume? E ca și cum ai fi pe acoperișul planetei Pământ! Senzație de nedescris”, a scris ea.

„Moldova. Sunt recunoscătoare că m-am născut în Republica Moldova! Țara, care m-a învățat că orice e posibil! Indiferent de timpuri/anotimpuri/carantină/pandemie etc. Important e să vrei, și să acționezi! În Republica Moldova, orice e posibil! Nu se poate de zburat din RM, cauți opțiuni de unde se poate (ele sunt multe), pentru că îți dorești cu adevărat. Pentru că ai un deadline. Pentru că, tu ai decis. Moldova, e perfectă, ca pistă de decolare și nu doar! Cu avionul, mașina, trenul sau autostop-ul. Tu alegi”, a mai adăugat Olga.

Tânăra a menționt că această expediție i-o dedică soțului său.

„Această expediție o dedic exclusiv lui @bogdanghies. 13 spre 14 ianuarie am început escaladarea pe Ojos del Salado. Anul Nou pe vechi (în fostul spațiu URSS) iar pentru noi, sunt 4,5 ani de când a apărut – Alexandra! Decizia îi aparține 99% lui Bogdan, iar eu am încredere în toate deciziile lui, din prima zi, de când am luat un prânz împreună 🙂 Îți mulțumesc că ești în viața mea, atât de înțelept”.


IAN 17, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII